пятница, 1 июня 2018 г.

Політика й суспільство | 01.06.2018, 16:00 UTC

Якщо це повідомлення завантажилося з помилками, тоді натисність будь-ласка сюди.
 
DEUTSCHE WELLE facebook   twitter   fwd  
Політика й суспільство
ЄС-США: Розпочинається торгова війна
Президент США Дональд Трамп усвідомлює загрозу: ЄС більше не буде звільнений від американських захисних мит на сталь та алюміній. Тож Євросоюз готується до відплати.
Країни Європи, в яких заборонена паранджа
Парламент Данії вирішив заборонити закривати обличчя в громадських місцях. Це рішення набуде чинності з серпня цього року. У низці інших європейських держав такі обмеження діють вже багато років.
Як Німеччині ушанувати пам'ять жертв нацистів у Східній Європі?
Уся Німеччина пам'ятає про Голокост, але далеко не кожен німець знає про злочини Вермахту, скоєні під час реалізації плану "Барбаросса" у країнах Східної Європи. Як це виправити?
Дедалі більше молоді з окупованих територій їде за українськими дипломами
Дедалі більше випускників з окупованих територій подають документи на вступ до вищих навчальних закладів України, зазначає міністерство освіти. Цьогорічний набір за спецпрограмою стартує 4 червня.
Німецький експерт: Київ має надати факти у справі Бабченка
Штефан Майстер з Німецького товариства зовнішньої політики очікує, що українська влада надасть факти і докази у справі про "вбивство" журналіста Аркадія Бабченка.
Коментар: Третє народження Аркадія Бабченка
Аркадій Бабченко брав участь в інсценуванні свого вбивства СБУ. На кону було його життя. До нього запитань немає. Запитання є до спецслужб. Їх у коментарі для DW ставить Сергій Руденко.

  Відмовитися від підписки   Особисті дані   Відгуки   Імпрессум © Deutsche Welle 2018  
 

Комментариев нет: