четверг, 7 июня 2018 г.

Політика й суспільство | 07.06.2018, 16:00 UTC

Якщо це повідомлення завантажилося з помилками, тоді натисність будь-ласка сюди.
 
DEUTSCHE WELLE facebook   twitter   fwd  
Політика й суспільство
Прем'єра у Бундестагу: перша година запитань до Меркель
6 червня Анґела Меркель вперше відповідала на запитання депутатів Бундестагу у новому форматі "години запитань до уряду". Праві популісти обіцяли закидати її неприємними запитаннями. Меркель була непохитною.
Коментар: "Смаження Меркель на грилі" не сталося
Уперше канцлерка постала перед депутатами Бундестагу для запитань. Вона зробила це упевнено, демонструючи тверде знання фактів. Чому ж вона так довго опиралась цьому формату?, запитує Єнс Турау.
Туреччина: студентів судять за антивоєнний протест
Цієї середи починається суд над 22 студентами, які протестували проти вторгнення турецької армії у сирійський Афрін. Їх звинувачують у пропаганді тероризму.
Закон про антикорупційний суд: все тільки починається
Після двох років дискусій Верховна Рада ухвалила закон про Вищий антикорупційний суд. Він став результатом компромісу з міжнародними партнерами України. Попереду ще один закон і тривалий відбір суддів.
Антикорупційний суд: як це має працювати? (відео)
Верховна Рада нарешті ухвалила закон про Виший антикорупційний суд. Без нього система боротьби з корупцією в Україні не може запрацювати повноцінно. Дивіться, чому це так важливо, у поясненні DW.
Сертифікація замість атестації: краща освіта чи зміна вивіски?
З наступного року українські вчителі проходитимуть сертифікацію замість атестації. На думку експертів та регіональних чиновників, це дійсно вплине на якість освіти. За певних умов.

  Відмовитися від підписки   Особисті дані   Відгуки   Імпрессум © Deutsche Welle 2018  
 

Комментариев нет: