пятница, 8 июня 2018 г.

Політика й суспільство | 08.06.2018, 16:00 UTC

Якщо це повідомлення завантажилося з помилками, тоді натисність будь-ласка сюди.
 
DEUTSCHE WELLE facebook   twitter   fwd  
Політика й суспільство
Не бойкот, але ігнор: політики у ФРН вирішують, чи їхати на ЧС-2018
Головний футбольний турнір світу відбудеться на тлі напруження між Росією та Україною, а також країнами Заходу. Бойкоту з боку німецьких політиків не буде, однак приїдуть не всі.
Польські заробітчани у Німеччині: дорога ціна еміграції
Проблема заробітчанства актуальна не лише для українців, але й поляків. Тисячі польських медсестер, санітарів та ремісників працюють за межами Польщі - на Заході. Часто їх місяцями не бачать їхні діти та дружини.
Велика сімка - формат, який себе вичерпав?
8 червня у Канаді зустрічаються глави держав та урядів країн Великої сімки. Атмосфера саміту, однак, буде не надто комфортною, зважаючи на розбіжності зі США.
Як Порошенко зможе взяти участь у саміті НАТО попри блокування Угорщини
Участь України у місії в Афганістані дозволила міністру оборони Полтораку зустрітися з усіма колегами з НАТО попри блокування Угорщиною роботи спільної комісії Києва та Альянсу. Чи вдасться те саме й Петру Порошенку?
Безвіз: що змінилося для України за рік? (відео)
11 червня громадяни України отримали можливість подорожувати до країн Шенгенської зони за безвізовим режимом. DW підбиває підсумки першого року його дії.
Закон про антикорупційний суд: все тільки починається
Після двох років дискусій Верховна Рада ухвалила закон про Вищий антикорупційний суд. Він став результатом компромісу з міжнародними партнерами України. Попереду ще один закон і тривалий відбір суддів.

  Відмовитися від підписки   Особисті дані   Відгуки   Імпрессум © Deutsche Welle 2018  
 

Комментариев нет: