вторник, 5 июня 2018 г.

Політика й суспільство | 05.06.2018, 16:00 UTC

Якщо це повідомлення завантажилося з помилками, тоді натисність будь-ласка сюди.
 
DEUTSCHE WELLE facebook   twitter   fwd  
Політика й суспільство
Чи покарають правопопуліста Ґауланда за применшення масштабів Голокосту
Період націонал-соціалізму - лише "плямка пташиного лайна" в німецькій історії, заявив співголова АдН Александр Ґауланд. "Зелені" назвали це "ударом в обличчя жертвам Голокосту".
Реформування Європи
Як Меркель і Макрон хочуть змінити ЄС
Канцлерка Німеччини Меркель відреагувала на пропозиції французького президента Макрона щодо реформування ЄС. Обидва підходи обговорять під час саміту ЄС наприкінці чеврня. Що в них спільного і відмінного?
Недипломатичні піруети посла США Гренелла
Новий посол США у Німеччині, усупереч правилам дипломатії, відверто стає на бік консервативних політичних сил в Європі. Як це втручання у внутрішні справи сприйняли політики й експерти у Берліні?
"Операція Бабченко": "розстрільні" списки, битва агентів та таємничий "фонд Путіна"
Після прогримілої на весь світ операції СБУ з імітацією убивства журналіста, спецслужба так і не розповіла про її подробиці. Що вдалось з'ясувати у справі Аркадія Бабченка DW?
Олександр Данилюк: Я не збираюся у відставку
Попри конфлікт із прем'єром, міністр фінансів не йде у відставку. Олександр Данилюк в інтерв'ю DW висловив переконання, що прем'єр Гройсман не зможе урізати його повноваження.
Коментар: Вирок Сущенку, або Росія визначилась зі своїм ворогом
Вирок Роману Сущенку - ілюстрація того, що насправді відбувається нині між Україною і Росією. Сергій Руденко про справу українського журналіста в РФ та її наслідки - спеціально для DW.

  Відмовитися від підписки   Особисті дані   Відгуки   Імпрессум © Deutsche Welle 2018  
 

Комментариев нет: